Dědictví - Judith, Michael (Ikar, 1997)
Když se Laura Fairchildová stane chráněnkou starého boháče Owena Salingera, změní se jí celý život. Získává vzdělání i kultivovanost a zamiluje se do Owenova synovce Paula, se kterým plánují společnou budoucnost. Owen ale náhle umírá a jeho rodina připraví Lauru o dědictví. Dívka přísahá pomstu a brzy se jí podaří vybudovat konkurenční síť hotelů. Znenadání se však objeví tajemství z minulosti a Laura musí znovu bojovat o svou čest, lásku i majetek.